Wij verhalen de schade voor je

Het verhalen van de schade op de tegenpartij is vaak een hoop geregel en gedoe. Wij kunnen ons goed voorstellen dat een aanrijding en de bijbehorende aan schade jouw auto, caravan of camper al vervelend genoeg is. En dat je alle zaken die er geregeld moeten worden voor het verhalen van de schade, er liever niet bij hebt. Daarom helpen we je hier graag bij. Sterker nog…we kunnen dit hele traject voor je regelen, zodat je zelf geen last hebt van deze administratieve rompslomp.

Wat regelen we dan allemaal?

  • We verzamelen alle gegevens van de tegenpartij.
  • We schakelen de verzekeraar(s) in
  • We stellen de verzekeraar van de tegenpartij schriftelijk aansprakelijk of we stellen de tegenpartij persoonlijk aansprakelijk, als de verzekeraar onbekend is
  • We zorgen voor een schade expertise
  • We handelen de benodigde correspondentie af m.b.t. de tegenpartij
  • Zodra de aansprakelijkheid is erkend, zorgen we voor uitkering van het schadebedrag

Wij zijn één van de weinige schadeherstelbedrijven bij wie je gebruik kunt maken van deze dienstverlening, dus dat is nóg een goede reden om te kiezen voor Autoschade Herstel Hacom.

Behoefte aan meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over deze unieke dienstverlening, dus bel ons of vul het onderstaande formulier in. Want naast het herstellen van de schade aan jouw voertuig, staan we ook voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het verhalen van de schade.

Wil je snel en gemakkelijk jouw schade melden?

Vul dit formulier dan gauw en zo compleet in en klik vervolgens op de button ‘Versturen’. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons en, indien gewenst, een geheel vrijblijvende en scherpe prijsopgave.