Caravan- of camperschade?

Schade aan jouw caravan of camper is natuurlijk erg vervelend. Je wilt namelijk wel veilig en zorgeloos op vakantie kunnen met je caravan of camper. Het schadeherstel van dit soort voertuigen is een vak apart. Een kleine imperfectie in de schadereparatie kan namelijk grote gevolgen hebben. Een onzorgvuldige of verkeerd uitgevoerde reparatie kan bijvoorbeeld leiden tot lekkage in de caravanwand. Daarom is het van groot belang dat je de juiste vakmensen inschakelt voor het schadeherstel van jouw caravan of camper. En deze vakspecialisten vind je bij Autoschade Herstel Hacom Nijkerk.

Experts in reparatie van camper en caravanschade

Schade aan een caravan of camper kan vele oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door: een aanrijding, een storm waarbij zwiepende taken je caravan of camper hebben beschadigd, maar ook hagel of steenslag kunnen voor vervelende schade zorgen. In onze moderne en milieuvriendelijke werkplaats herstellen onze ervaren professionals iedere schade snel en vakkundig. Wij draaien onze hand niet meer om voor het herstellen van hagelschade, krassen, lekkage, deuken en scheuren. Ook voor plaatwerkherstel, kunststof lassen en bumperreparatie kun je bij ons terecht. Je kunt erop vertrouwen dat jouw tweede huis op wielen bij ons in goede handen is.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden of heb je specifieke vragen over de schade aan jouw caravan of camper? Neem dan vrijblijvend contact met ons, wij helpen je graag verder. Je kunt natuurlijk ook het onderstaande invulformulier invullen.

Wil je snel en gemakkelijk jouw schade melden?

Vul dit formulier dan gauw en zo compleet in en klik vervolgens op de button ‘Versturen’. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons en, indien gewenst, een geheel vrijblijvende en scherpe prijsopgave.